EEN GOED DOORDACHT ONTWERP LEVERT MEER DAN ALLEEN EEN TOPPRODUCT OP.

Bij voorkeur denken wij al in een vroeg stadium mee tijdens het ontwerpen van een onderdeel op maat. Een slim ontwerp en de keuze voor de beste materialen levert enorm veel voordelen op. Denk hierbij aan een langere levensduur van het product of bijvoorbeeld lager materiaalverbruik en lagere materiaalkosten. Meer over de materialen en de bijbehorende toleranties lees je hier.

Naast de productie van onderdelen en machinedelen kun je ook de engineering en (keten)coördinatie door ons laten verzorgen. Zo vinden we in een vroeg stadium al uit wat de beste materiaalkeuze en de beste productiemethode is voor jouw product. Daarnaast minimaliseren we de kans op corrosievorming, slijtage, chemische interacties en dergelijke en kijken we naar compatibiliteit en uitwisselbaarheid van onderdelen.

Samen hebben we meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van engineering. Doordat we al langere tijd werken met verspanen hebben we het CNC draaien en CNC frezen ons echt eigen gemaakt. Complexe opdrachten met bijvoorbeeld samengestelde onderdelen of elementen waar hogere wiskunde aan te pas komt nemen we dan ook graag aan. Laat het engineeren en produceren van jouw onderdeel op maat maar aan ons over!

CNC frezen
CNC Draaien

VRAGEN?

Neem dan vrijblijvend contact op
DIRECT CONTACT